Connect with us

CELEBRITY

I will miss you forever Iga wiąwi listtek writes a touching letter to her deceased father…..full details

Published

on

Dragi tata,

vnih trenutaka koje smo proveli zajedno. Tvoja ljubav i podrška bile su moj oslonac, i bez tebe svijet izgleda drugačije, praznije.

Sjećam se kako si me učio voziti bicikl, kako si bio uz mene na svakom teniskom meču, kako si mi govorio da nikada ne odustajem i uvijek vjerujem u sebe. Tvoj osmijeh i tople riječi bile su mi najveća utjeha i motivacija. Nedostaje mi tvoj smijeh, tvoj zagrljaj, sve one sitnice koje su činile naš život posebnim.

Prošla je godina otkako si otišao, a bol nije ništa manja. Naučila sam živjeti s njom, ali rana nikada neće zacijeliti. Svaki moj uspjeh, svaka pobjeda, posvećena je tebi. Znam da si ponosan na mene i da me gledaš s neba, ali željela bih da si ovdje, da podijelim s tobom sve te trenutke radosti i tuge.

Tvoj duh je uvijek s nama, u svakom kutku našeg doma, u svakom našem koraku. Trudim se biti jaka, kao što si me učio, i nastaviti dalje, ali ponekad je toliko teško. Tvoj odlazak ostavio je neizbrisiv trag, ali i mnogo predivnih uspomena koje čuvam kao najveće blago.

Tata, voljet ću te zauvijek i nikada te neću zaboraviti. Ti si moj heroj, moj anđeo čuvar. Nedostaješ mi više nego što riječi mogu reći, i znam da ćemo se jednog dana ponovno sresti.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2024 UKlery