Connect with us

CELEBRITY

Iga Świątek Shares Photo of Letter from Taylor Swift She Received at ‘Eras Tour’ Show..

Published

on

Iga Świątek, svjetska teniska prvakinja, podijelila je emotivnu fotografiju pisma koje je dobila od slavne pjevačice Taylor Swift tijekom njezinog “Eras Tour” koncerta. Ova neočekivana gesta došla je kao pravo iznenađenje za mladu tenisačicu koja je dugogodišnja obožavateljica američke glazbenice.

liko ju inspirira Igin rad i posvećenost sportu, te joj je poželjela sreću u daljnjoj karijeri.

Iga je uz fotografiju pisma napisala dirljiv komentar u kojem je izrazila svoju zahvalnost i uzbuđenje zbog ovog posebnog priznanja. “Još uvijek ne mogu vjerovati da sam dobila pismo od Taylor Swift! Ova poruka znači toliko za mene. Hvala ti, Taylor, na svim riječima podrške i inspiracije”, napisala je Iga.

Osim što je izvanredna tenisačica, Iga je poznata i po svojoj ljubavi prema glazbi. Često je u intervjuima isticala koliko joj glazba pomaže da se opusti i fokusira prije važnih mečeva. Njena povezanost s Taylor Swift nije novost, jer je već ranije izražavala svoje divljenje prema pjevačici i njenom radu.

Ova interakcija između dvije talentirane žene još jednom potvrđuje snagu međusobne podrške i inspiracije. Taylor Swift je još jednom pokazala koliko cijeni svoje obožavatelje, dok je Iga Świątek dobila dodatni poticaj za daljnje uspjehe u svojoj karijeri. Ova priča sigurno će ostati zabilježena kao jedan od najupečatljivijih trenutaka u životu mlade tenisačice

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2024 UKlery