Connect with us

NFL

Watch: Organisers surprise Iga Swiatek by putting her favourite tiramisu inside… full details…

Published

on

Organizatori US Opena iznenadili su Igu Świątek na jedinstven način, stavljajući njezinu omiljenu tortu tiramisu unutar trofeja turnira. Ova nevjerojatna gesta uslijedila je nakon što je Świątek osvojila naslov na prestižnom turniru, čime je dodatno obogatila svoju kolekciju trofeja.

jeh na poseban način. Kada je Świątek primila trofej, bila je iznenađena kad je otkrila da se unutar njega nalazi njezina omiljena slastica – tiramisu.

Ova gesta nije samo simbolizirala njihovu zahvalnost za njezine nevjerojatne nastupe, već i pokazala koliko su organizatori pažljivi prema detaljima i osobnim preferencijama svojih pobjednika. Świątek, koja je poznata po svojoj ljubavi prema hrani, posebno tiramisuu, bila je dirnuta ovim osobnim dodirom.

Ovo iznenađenje postalo je trenutak koji će se dugo pamtiti, ne samo zbog njezine pobjede, već i zbog pažnje koju su organizatori posvetili njezinim osobnim željama. Iga Świątek nastavila je briljirati na svjetskoj teniskoj sceni, a ovaj posebni trenutak samo je dodatno učvrstio njezin status kao jedne od najvoljenijih i najuspješnijih sportašica u svijetu tenisa

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2024 UKlery