Connect with us

NFL

‘I know what I did wrong’: Swiatek breaks down her early Wimbledon exit.. full details

Published

on

Iga Świątek, poljska tenisačica i trenutni broj jedan na svijetu, otvoreno je progovorila o svom razočaravajuće ranom ispadanju s ovogodišnjeg Wimbledona. Nakon iznenađujućeg poraza u četvrtom kolu, Świątek je priznala kako je svjesna svojih pogrešaka koje su dovele do tog rezultata.

“Znam što sam učinila pogrešno,” izjavila je Świątek na konferenciji za novinare nakon meča. “Nisam uspjela pronaći svoj ritam i način igre koji mi obično donosi uspjeh. Previše sam griješila i nisam bila dovoljno agresivna kada je to bilo potrebno.”

Świątek je tijekom turnira pokazala bljeskove svoje uobičajene briljantnosti, ali nije uspjela zadržati konzistentnost koja ju je dovela do vrha svjetskog tenisa. “Wimbledon je poseban turnir s jedinstvenim izazovima,” dodala je. “Moram naučiti kako se bolje prilagoditi travnatoj podlozi i iskoristiti svoje prednosti na ovom terenu.”

Unatoč razočaranju, Świątek ostaje optimistična i fokusirana na budućnost. “Ovaj poraz je težak, ali je također prilika za učenje. Vratit ću se jača i spremnija,” rekla je. “Svaki meč je lekcija, i svjesna sam da moram raditi na svojim slabostima.”

Poljska tenisačica, koja je već osvojila nekoliko Grand Slam titula, razumije da su porazi sastavni dio sporta. “Tenis je sport u kojem se stalno usavršavate. Svaki turnir, svaki meč donosi nove izazove i prilike za rast,” zaključila je.

Iako je ispadanje s Wimbledona bilo razočaravajuće za njezine fanove, mnogi vjeruju da će se Świątek brzo oporaviti i nastaviti dominirati svjetskim tenisom. Njezina odlučnost i sposobnost da prepozna i ispravi svoje pogreške ključ su njezinog budućeg uspjeha.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2024 UKlery