Connect with us

NFL

Legalna Borba Na Vidiku Dok Se Roger Federer i Mirka Borba Za Razvod Sporazu

Published

on

Roger Federer i njegova supruga Mirka, koji su se prošlog tjedna službeno razdvojili nakon 16 godina braka, sada se suočavaju s ozbiljnom pravnom borbom. Razvod je bio predmet intenzivnih pregovora, a sada je postalo jasno da su se pojavili značajni nesuglasici oko postignutog sporazuma o razdvajanju imovine i drugih pravnih pitanja.

Izvori bliski paru izvještavaju da su Federer i Mirka u sukobu oko podjele zajedničke imovine, koja uključuje velike sume novca, luksuzne nekretnine i razne poslovne interese. Federer, koji se povukao iz profesionalnog tenisa, sada se suočava s dodatnim izazovima, dok Mirka navodno traži veće kompenzacije zbog uloge koju je igrala u njegovoj karijeri i privatnom životu.

Dok je Federer nastojao održati privatnost u vezi sa razvodom, izvještaji sugeriraju da su pravni timovi obiju strana ušli u intenzivne pregovore kako bi riješili sve sporove. Prema neslužbenim informacijama, Mirka je tražila značajne promjene u prvotnom prijedlogu podjele imovine, što je dovelo do daljnjih pravnih poteškoća.

U međuvremenu, Federer je izjavio da želi nastaviti svoje poslove i osobni život bez dodatnih javnih dramatičnih situacija, dok su pravnici upozorili da bi spor mogao potrajati dulje nego što se očekivalo. Ova situacija također stavlja dodatni pritisak na Federera dok se priprema za nadolazeće poslovne i javne obaveze.

Očekuje se da će pravna bitka između Rogera

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2024 UKlery