Connect with us

NFL

Iga Swiatek ‘cried’ after watching Rafael Nadal as Spaniard edges closer to…. full details

Published

on

Iga Swiatek, trenutna prva tenisačica svijeta, priznala je da je zaplakala nakon što je gledala Rafaela Nadala dok se španjolski tenisač približava kraju svoje karijere. Nadal, jedan od najuspješnijih tenisača svih vremena, suočava se s mogućnošću umirovljenja zbog sve češćih ozljeda koje su ga mučile posljednjih godina.

likom poštovanju prema legendama ovog sporta, otkrila je koliko je emotivno doživjela Nadalov put prema mogućem oproštaju. “Plakala sam nakon što sam ga gledala. Njegova strast i borbenost na terenu su inspiracija za sve nas,” rekla je Swiatek. “Teško je zamisliti tenis bez njega.”

Nadal je u svojoj karijeri osvojio rekordnih 22 Grand Slam naslova, uključujući 14 titula na Roland Garrosu, što ga čini jednim od najdominantnijih igrača u povijesti ovog sporta. Njegova nevjerojatna radna etika i neprestana borba protiv ozljeda učinile su ga omiljenim među navijačima i kolegama igračima.

Swiatek je također istaknula koliko je Nadal utjecao na njezinu karijeru i razvoj kao igračice. “Gledajući ga, naučila sam kako se nositi s pritiskom i kako se boriti do posljednjeg poena,” rekla je. “Njegov duh nikad ne odustaje i to je nešto što svi možemo naučiti od njega.”

Dok se Nadal približava mogućem kraju svoje karijere, teniski svijet već osjeća prazninu koju će ostaviti za sobom. Swiatek je izrazila nadu da će Nadal, bez obzira na odluku o svojoj karijeri, ostati prisutan u teniskoj zajednici. “On je neprocjenjiv za naš sport i nadam se da ćemo ga još dugo viđati na turnirima, bilo kao igrača ili u nekoj drugoj ulozi,” zaključila je.

Nadalov put prema umirovljenju izaziva emotivne reakcije diljem svijeta, a Swiatekina iskrena priznanja samo su još jedan dokaz koliko je Španjolac voljen i cijenjen u teniskoj zajednici.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2024 UKlery