Connect with us

Breaking News

Star struck’ Iga Swiatek reveals what Serena Williams told her in pre-match chat before dominant US Open win…… read more details

Published

on

noj od najvećih tenisačica svih vremena.

HBAgency

Prije nego što je izišla na teren za jedan od svojih mečeva na US Openu, Świątek je imala priliku razgovarati s Williams uoči susreta. Otkrila je da je Serena podijelila nekoliko mudrih savjeta i riječi ohrabrenja, što je Igom ostavilo snažan dojam. „Bila sam pomalo zapanjena i nervozna, ali Serena je bila toliko ljubazna i podržavajuća. Rekla mi je da vjerujem u sebe i igram svoju igru, bez obzira na pritisak,“ prisjetila se Świątek.

Ovaj susret s Williams dogodio se prije nego što je Iga dominirala na terenu, upisavši uvjerljivu pobjedu na US Openu. Inspirirana Sereninim riječima, Świątek je pokazala izvanrednu koncentraciju i odlučnost tijekom meča, ostavivši malo prostora protivnici za bilo kakav otpor. Njezin impresivan nastup samo je potvrdio zašto je trenutno jedna od najopasnijih igračica na WTA Touru.

Świątek je kasnije priznala da je razgovor sa Serenom bio poseban trenutak u njezinoj karijeri, jer je oduvijek gledala na Williams kao uzor i inspiraciju. „Serena je uvijek bila netko na koga sam se ugledala. Imati priliku razgovarati s njom prije meča bilo je nevjerojatno iskustvo,“ dodala je Iga.

Ovaj trenutak potvrđuje koliko Serenin utjecaj i dalje odjekuje među mladim igračicama, dok Iga Świątek nastavlja graditi vlastiti put prema teniskoj besmrtnosti.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2024 UKlery