Connect with us

Breaking News

Iga Świątek iznenadila je Anastasiju Pavljučenkovu neobičnim potezom. Loptica se vratila… na njezinu polovicu…. read more details

Published

on

Iga Świątek iznenadila je Anastaziju Pavlyuchenkovu neobičnim potezom tijekom njihovog napetog meča, čime je izazvala reakcije i kod publike i kod svoje protivnice. Naime, tijekom jednog od odlučujućih poena, Poljakinja je uspjela vratiti lopticu na nevjerojatan način koji je Pavlyuchenkovu ostavio bez riječi.

gledao neuhvatljivo. Međutim, Świątek je pokazala nevjerojatnu brzinu i spretnost, uspjevši stići lopticu i vratiti je natrag na suparničku polovicu terena. Ipak, ono što je posebno iznenadilo rusku tenisačicu jest da se loptica, nakon što je prešla mrežu, vratila natrag na polovicu terena Poljakinje.

Ovaj nesvakidašnji trenutak dogodio se zbog jakog spina koji je Świątek udarila prilikom vraćanja loptice. Nakon što je loptica udarila pod, počela se vraćati prema mreži, prelazeći je nazad na stranu poljske tenisačice. Pavlyuchenkova nije stigla reagirati na vrijeme, ostavši zbunjena razvojem situacije.

Ova neobična situacija izazvala je smijeh i pljesak publike, a komentatori su odmah istaknuli kako je ovo jedan od najneobičnijih poena viđenih na turniru. Iga Świątek pokazala je ne samo svoju tehničku spremnost, već i kreativnost na terenu, koristeći spin kako bi postigla poen koji će se dugo pamtiti.

Pavlyuchenkova je nakon meča priznala da je ostala zatečena ovim potezom te da takvo nešto nije očekivala. Świątek je time još jednom dokazala zašto je među najboljim tenisačicama svijeta, kombinirajući snagu, brzinu i taktiku na jedinstven način.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2024 UKlery