Connect with us

Breaking News

Na US Openu 2024, Iga Świątek je briljirala u trećem kolu, ostvarivši impresivnu pobjedu protiv Anastazije Pavljučenkove i tako se plasirala u četvrto kolo…. read more details

Published

on

Na US Openu 2024, Iga Świątek je briljirala u trećem kolu, ostvarivši impresivnu pobjedu protiv Anastazije Pavljučenkove i tako se plasirala u četvrto kolo. Świątek je pokazala izuzetnu formu, prevladavši Pavljučenkovu rezultatom 6-2, 6-3 u dvoboju koji je trajao nešto više od sat vremena.

inu i tehniku, kontrolirajući igru od osnovne linije i nametnuvši svoju igru protivnici.

Pavljučenkova, koja je prošle sezone pokazala značajan napredak, pokušala je pružiti otpor, ali nije imala adekvatan odgovor na Świątekovu snagu i preciznost. Poljakinja je briljirala u ključnim trenucima, uzimajući Paučukovinu servis i često ju dovodeći u neugodnu poziciju.

Nakon što je osvojila prvi set rezultatom 6-2, Świątek je nastavila s istim tempom u drugom setu. Pavljučenkova je pokušavala s različitim taktikama kako bi promijenila tijek meča, ali Świątek je ostala čvrsta i koncentrirana, završivši meč sa 6-3.

Ova pobjeda je značajna za Świątek, koja nastavlja briljirati na US Openu i pokazuje da je ozbiljna kandidatkinja za naslov. Njezina nevjerojatna forma i dosljednost u igri čine je jednim od najopasnijih protivnika u turniru. U četvrtom kolu, Świątek će se suočiti s novim izazovom, nastavljajući svoju borbu za titulu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2024 UKlery