Connect with us

Breaking News

Iga Swiatek reveals what ‘nice and positive’ Serena Williams told her during pre-match chat…. read more details

Published

on

Iga Świątek, mlada poljska teniska zvijezda, nedavno je otkrila detalje svog razgovora sa Serenom Williams, jednom od najvećih tenisačica svih vremena. Ovaj susret dogodio se prije jednog od Iginih važnih mečeva, a razgovor je, kako kaže Świątek, bio „lijep i pozitivan“. Serena Williams je poznata po svojoj dominaciji na terenu i mnogi je smatraju inspiracijom za generacije mladih tenisačica, uključujući i samu Igu.

jatno inspirativan.

Ovaj trenutak za Świątek nije samo bio poseban zbog same prilike da razgovara s legendom, već i zbog emocionalne podrške koju je dobila. Serena Williams je poznata po svojoj borbenosti i mentalnoj snazi, što je nešto što je Iga uvijek cijenila. „Bilo je nevjerojatno osjetiti tu podršku. Serena je uvijek bila netko koga sam gledala kao uzor,“ dodala je poljska tenisačica.

Iga Świątek je u posljednje vrijeme pokazala izvrsnu formu na terenu, a ovaj razgovor sa Serenom Williams sigurno će joj dati dodatnu motivaciju. Kako je sama rekla, riječi podrške od velikih igrača poput Serene uvijek imaju poseban značaj, posebno u trenucima velikih izazova. Poljski navijači sada očekuju da će Iga nastaviti graditi na ovim inspirativnim iskustvima i nastaviti ostvarivati velike uspjehe na svjetskoj teniskoj sceni.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2024 UKlery