Connect with us

Breaking News

“Ne želim otići” – Sabalenka cilja na polufinale US Opena….. read more details

Published

on

Aryna Sabalenka, trenutačno druga tenisačica svijeta, izrazila je odlučnost i motivaciju da postigne značajan uspjeh na US Openu ove godine, izjavivši kako “ne želi otići” dok ne ostvari plasman u polufinale. Sabalenka, koja je već ove sezone osvojila Australian Open i igrala polufinala u Roland Garrosu i Wimbledonu, sada cilja na završne faze natjecanja u New Yorku kako bi zaokružila impresivnu godinu.

sivnom stilu na terenu, a posljednjih mjeseci pokazala je iznimnu stabilnost i samopouzdanje. Nakon pobjede u četvrtom kolu nad Darijom Kasatkinom, Sabalenka je izjavila da se osjeća vrlo udobno na terenu i da uživa u energiji koju pružaju navijači na US Openu. “Ne želim otići,” rekla je bjeloruska tenisačica s osmijehom na licu. “Ovdje se osjećam sjajno i želim ostati što dulje.”

Ovo je veliki trenutak za Sabalenku koja želi nastaviti svoju izvrsnu formu i pokazati da može parirati najboljima u svijetu tenisa. Do sada je pokazala sposobnost prilagodbe i mentalne snage koja je potrebna za uspjeh na Grand Slam turnirima. Njena izjava kako ne želi napustiti turnir prije polufinala odražava njezinu ambiciju i želju za dokazivanjem na najvećoj pozornici.

Sljedeći izazov za Sabalenku bit će četvrtfinalni meč, gdje će se suočiti s jakom protivnicom koja također ima velike ambicije. Očekuje se da će se Sabalenka osloniti na svoju moćnu igru i borbeni duh kako bi ostvarila željeni rezultat i nastavila svoje putovanje prema naslovu na US Openu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2024 UKlery