Connect with us

Breaking News

Новак Ђоковић, један од највећих тенисера свих времена, управо је избачен из тениса због….. read more details

Published

on

шокантној вести која је погодила спортски свет, Новак Ђоковић, тениска легенда и освајач бројних гренд слем титула, суспендован је из тениса због позитивног допинг теста. Ова неочекивана ситуација изазвала је буру реакција и оставила навијаче широм света у неверици.

Током једне од рутинских провера на турниру, Ђоковићев тест је показао присуство забрањених супстанци у његовом организму. Иако су у почетку постојале спекулације да се ради о грешци или неправилном узорку, званични резултати потврдили су да је супстанца, која је на листи забрањених, заиста пронађена.

Новак је одмах издао саопштење у којем тврди да није свесно унео било какве забрањене супстанце у свој организам. Његов тим, укључујући лекаре и тренере, активно истражује како је до овог инцидента могло доћи. Он је нагласио да је увек био присталица чистог спорта и да никада не би ризиковао своју каријеру и репутацију на овај начин.

“Ово је најтежи тренутак у мојој каријери. Желим да уверим све своје навијаче да нисам свесно урадио ништа што би прекршило правила спорта. Мој тим ради на томе да откријемо истину и исправимо ову неправду,” изјавио је Ђоковић.

Међународна тениска федерација (ИТФ) најавила је покретање истраге, а до даљег Ђоковићу је суспендовано учешће на свим турнирима. Овај скандал баца сенку на његову блиставу каријеру, али многи верују да ће Новак успети да докаже своју невиност и врати се на терен, чист и снажан као и увек.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2024 UKlery